Nahlédněte k nám

Jak to u nás chodí

Příběhy: Martina - Směnová vedoucí

Příběhy: Martina - Směnová vedoucí

Můj příběh je o tom, jak i člověk úplně mimo obor má v Mikrošce dveře otevřené, stačí jen chtít a něco pro to udělat.

Jsem vystudovaná zahradnice, pracovala jsem s koňmi, ale přes úklidovou firmu jsem se dostala do Mikroelektroniky. Nikdy jsem nechtěla pracovat ve výrobě, pásová výroba mě fakt nelákala. Jenže tady je výroba úplně jiná, pestrá, každý den dělám něco jiného. Začínala jsem před 5 lety jako dělnice, osazovala a pájela jsem THT součástky, dostala jsem se i na lakovnu desek a montáže. Je to taková čistá a zajímavá práce, že jsem tomu chtěla rozumět víc. Začala jsem o sobotách studovat rekvalifikaci obor elektromechanik pro zařízení a přístroje v Pardubicích a letos už jsem získala výuční list v oboru. Nikdy není pozdě začít, sice to není zadarmo, ale má to smysl. A budoucnost? Teď jsem směnová vedoucí a mám pod sebou 10 kolegyň. Jsme ženský kolektiv a i díky téhle partě mě práce baví. Chtěla bych v týmu lidi, kteří se nebojí pracovat, chtějí se rozvíjet a jsou fajn, jako my.

 

Zalíbila se ti pracovní pozice?

Pojď do toho s námi
a ozvi se nám.

Jednoduše zavolej nebo napište našemu kolegovi na níže uvedené kontakty
nebo rovnou zašli svůj životopis a o vše ostatní se postaráme.

Osoba

Zaujala tě naše pozice?

Pošli nám životopis, 
a třeba se uvidíme...

Zalíbila se ti “MIKROŠKA”, rád pracuješ na moderních strojích, zajímá tě elektronika nebo tě lákají zahraniční projekty? Tak pojďme do toho společně. Nejdříve nám pošli pár informací o sobě a pak se přijdeš podívat...

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Tyto webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies. Odsouhlaste prosím nastavení cookies souborů pro použití webu. Více informací zde.