Nahlédněte k nám

Jak to u nás chodí

Příběhy: Jan - Projektový Manažer

Příběhy: Jan - Projektový Manažer

Do Mikroelektroniky jsem nastoupil jako servisní technik. Mikroelektronika brzy přišla s nabídkou, jestli bych si nechtěl vyzkoušet pozici projektového manažera.

Do Mikroelektroniky jsem nastoupil jako servisní technik. Mým úkolem bylo nejen spravovat stávající odbavovací systém u zákazníka, ale často také uvádět do provozu systémy nové. Práce obnášela jednání se zákazníky a hledání řešení na místě. Protože se často jednalo o zahraniční zákazníky z Jižní Ameriky, Asie nebo Afriky vyžadovala moje práce samostatné rozhodování a pozici servisního technika dalece přesahovala, což mi vyhovovalo. A nevedl jsem si asi špatně, protože Mikroelektronika brzy přišla s nabídkou, jestli bych si nechtěl vyzkoušet pozici projektového manažera. Nabídku jsem přijal a nyní mám na starost realizaci celého projektu. Na práci se mi líbí především řízení týmu skvělých lidí, nalézání řešení jak plnit přání zákazníků a možnost cestovat do zajímavých zemí.

Zalíbila se ti pracovní pozice?

Pojď do toho s námi
a ozvi se nám.

Jednoduše zavolej nebo napište našemu kolegovi na níže uvedené kontakty
nebo rovnou zašli svůj životopis a o vše ostatní se postaráme.

Osoba

Zaujala tě naše pozice?

Pošli nám životopis, 
a třeba se uvidíme...

Zalíbila se ti “MIKROŠKA”, rád pracuješ na moderních strojích, zajímá tě elektronika nebo tě lákají zahraniční projekty? Tak pojďme do toho společně. Nejdříve nám pošli pár informací o sobě a pak se přijdeš podívat...

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Tyto webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies. Odsouhlaste prosím nastavení cookies souborů pro použití webu. Více informací zde.